Autor:

Vepřové s hlávkovým zelím

Střední
Ingredience
Vepřové maso 1 kg
Bílé zelí
Rajčata
2-3,nebo malý rajský protlak
Cibule 2 ks
Sůl  
Paprika - sladká  
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na větší kousky, posypeme paprikou, solí, položíme na každý kousek trochu tučného z masa nebo sádlo, přidáme nakrájené cibule, podlijeme vodou a zapékáme v troubě. Zaroveň s ním dáme do tlakového hrnce předem nakrájené a posolené zelí a vaříme ho 15 minut s půl hrnkem vody. Poté zelí zamícháme s nakrájenými rajčaty nebo protlakem, přidáme k masu a zapékáme do vypečení šťávy. Kdo má rád ostré, může přidat i chilli. K tomu se hodí čerstvý chleba.
Jednoduché a nenáročné, jak na čas, tak na peněženku... nechte se překvapit. Stejným způsobem lze udělat i kuře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Vepřové s hlávkovým zelím

Komentáře

  1. HelenaPa   16.07.2012 | 8:30 | reagovat |

    Použila jsem čerstvá rajčata, jako přílohu bramborové knedlíky a bylo to výborné.

  2. Airan Novakova   13.08.2005 | 12:37 | reagovat |

    Zkuste to, je to opravdu mooooc dobre!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web