Vepřové kotlety plněné uherským salámem a sýrem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
6
porce
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks vepřové kotlety
    • 100
      g uherský salám
    • 50
      g eidam sýr
    • sůl
    • paprika - sladká
    • 60
      g sádlo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z vepřových kotlet odsekneme páteřní kosti, naplocho je středem nařízneme, vzniklý otvor naplníme tenkými kolečky salámu a tenkými plátky sýra (vložíme je mezi kolečka salámu), okraje kotlet sklepneme paličkou na maso a upevníme jehlami na masové závitky. Kotlety osolíme, poprášíme mletou paprikou a zvolna opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle. Podáváme s vařenými brambory nebo hranolkami a se zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.