Autor:

Turnajový mls

Střední
Ingredience
Dětské piškoty 2 ks
Smetana 250 ml
Jogurt
Malé ks
2 ks
Šlehačka 1 ks
Vanilkový cukr 1 ks
Jahody 300 g
Mléko 500 ml
Vanilkový pudink 1 ks
Cukr 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dorty

Připravíme si směs z ušlehané šlehačky, kterou smícháme se smetanou, jogurty a vanilkovým cukrem. Do dortové formy naskládáme vrstvu piškotů, na ni položíme omyté a pokrájené jahody.

Pak nalijeme vrstvu šlehačkové směsi a znovu naskládáme piškoty. Tak střídáme vrstvy až téměř k okraji formy. Dáme na 5 hod. do lednice uležet. Poté polejeme vrch uvařeným a vychladlým pudinkem. Znovu vychladíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Reklama
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Turnajový mls

Komentáře

  1. jaja 13   22.03.2005 | 19:20 | reagovat | závadný

    No já bych to tipovala takhle: buď je myšleno šlehačka - je ušlehaná a smetana je neušlehaná (všechny 33%) nebo ta smetana je pouze 12% a je to smetana na vaření. Ale já tento dort dělám jen ze zakysané smetany a to tak že na 1 zakysanou smetanu dávám 1 vanilkový jogurt + piškoty + ovoce. Pudink už nemusíte, ale je to s ním zase trošku jiné, ale dobré.

  2. L   11.03.2005 | 12:28 | reagovat | závadný

    rada bych vedela rozdil mezi smetanou a slehackou, chtela bych tento recept vyzkouset, ale nejak me to oznaceni zmatlo

  3. janca   28.02.2005 | 18:43 | reagovat | závadný

    My to voláme nepečená torta. Robím tri vrstvy a poüžívam len zakysané smotany s vanilkovým cukrom. Ja mám ako najlepšiu kombináciu ovocia so smotanou odskúšané boruvky, kiwy, banán pohromade. Puding už navrch nedávam, len smotanu... Výborné

  4. Lucie Szabó   28.02.2005 | 10:55 | reagovat | závadný

    Mám na mysli obyč smetanu. Nemělo by to dělat potíže jsou tam i jogurty takže by to mělo držet. Dle mých zkušeností...

  5. Pája   24.02.2005 | 14:59 | reagovat | závadný

    Máte na mysli kysanou smetanu ? Přijde mi totiž, že při použití obyčejné by to nedrželo pohromadě. Jinak to ale musí být lahoda.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web