Autor:

Tatrankové kuličky II.

Snadné
Ingredience
Tatranka 5 ks
Moučkový cukr 150 g
Hera 150 g
Hnědý rum 3 lžíce
Kakao 2 lžíce

Postup přípravy:

Tatranky umeleme nebo nastrouháme a smícháme s ostatními surovinami.

Ze vzniklé hmoty tvoříme kuličky (pokud je hmota příliš řídká, přidáme podle potřeby mleté piškoty) a ty obalujeme v kokosu, cukru nebo kakau.

Kuličky můžeme také plnit například višněmi v rumu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Tatrankové kuličky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web