Autor:

Tandoori masové nudličky - minutka

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Vepřová plec
kýta nebo libová krkovička, kuřecí, krůtí či králičí maso
200 g
Tandoora
Masala koření, dle druhu a pikantnosti
2 lžička
Sůl  
Vejce 1 ks
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Olej
na smažení
 
Čerstvá zelenina
na oblohu k hotovému masu
 
Tandoori masové nudličky - minutka

Postup přípravy:

Maso pokrájíme na nudličky, okořeníme, promícháme a necháme krátce odležet. Přidáme vejce, solamyl a sůl dle chuti, promícháme a nudličku po nudličce dáváme do pánve s rozpáleným olejem. Kdybychom vše dali do pánve rovnou, nudličky by se nám k sobě slepily, a proto je nejrychlejší zvolit nejjednodušší postup, a to ruce, které si hned po nandání nudliček na pánev umyjeme. Smažíme zprudka dozlatova a doměkka, během smažení nudličky stačí jen jednou otočit. Podáváme s čerstvou zeleninou a pečivem, případně bramborem nebo toustem.

Použít můžeme i rybí maso, které v podobě tandoori nudliček chutná výborně s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Karotková polévka s řapíkatým celerem Karotkové hody nejen pro vegetariány Články z

Komentáře k receptu: Tandoori masové nudličky - minutka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web