Autor:

Tandoori přírodní řízek

Snadné
Množství dle počtu strávníků
Plátky krkovičky bez kosti
nebo vepřové kýty, kotlety, plecka či kuřecí nebo krůtí medailonky
 
Sůl  
Tandoora
Masala - kořenící směs
 
Hladká mouka  
Olej
na smažení
 
Tandoori přírodní řízek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Plátky masa neklepeme, po stranách nakrojíme, aby se nám při smažení nekroutily, jemně osolíme, dle chuti okořeníme Tandoori kořením (záleží na druhu a jeho pikantnosti) a obalíme v hladké mouce. Plátky masa osmažíme z obou stran v pánvi s rozpáleným olejem a podáváme. Podáváme s bramborovou přílohou, čerstvým pečivem a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Tandoori přírodní řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web