Autor:

Tandoori přírodní řízek

Snadné
Množství dle počtu strávníků
Plátky krkovičky bez kosti
nebo vepřové kýty, kotlety, plecka či kuřecí nebo krůtí medailonky
 
Sůl  
Tandoora
Masala - kořenící směs
 
Hladká mouka  
Olej
na smažení
 
Tandoori přírodní řízek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Plátky masa neklepeme, po stranách nakrojíme, aby se nám při smažení nekroutily, jemně osolíme, dle chuti okořeníme Tandoori kořením (záleží na druhu a jeho pikantnosti) a obalíme v hladké mouce. Plátky masa osmažíme z obou stran v pánvi s rozpáleným olejem a podáváme. Podáváme s bramborovou přílohou, čerstvým pečivem a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Tandoori přírodní řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web