Tandoori přírodní řízek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Množství dle počtu strávníků
    • plátky krkovičky bez kosti nebo vepřové kýty, kotlety, plecka či kuřecí nebo krůtí medailonky
    • sůl
    • tandoora Masala - kořenící směs
    • hladká mouka
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa neklepeme, po stranách nakrojíme, aby se nám při smažení nekroutily, jemně osolíme, dle chuti okořeníme Tandoori kořením (záleží na druhu a jeho pikantnosti) a obalíme v hladké mouce. Plátky masa osmažíme z obou stran v pánvi s rozpáleným olejem a podáváme. Podáváme s bramborovou přílohou, čerstvým pečivem a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Vepřové Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.