Autor:

Tandoori přírodní řízek

Snadné
Množství dle počtu strávníků
Plátky krkovičky bez kosti
nebo vepřové kýty, kotlety, plecka či kuřecí nebo krůtí medailonky
 
Sůl  
Tandoora
Masala - kořenící směs
 
Hladká mouka  
Olej
na smažení
 
Tandoori přírodní řízek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Plátky masa neklepeme, po stranách nakrojíme, aby se nám při smažení nekroutily, jemně osolíme, dle chuti okořeníme Tandoori kořením (záleží na druhu a jeho pikantnosti) a obalíme v hladké mouce. Plátky masa osmažíme z obou stran v pánvi s rozpáleným olejem a podáváme. Podáváme s bramborovou přílohou, čerstvým pečivem a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jednohubky z kozího sýra a oříšků Tip na víkend: Oříškové variace Články z

Komentáře k receptu: Tandoori přírodní řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web