Autor:

Tandoori přírodní řízek

Snadné
Množství dle počtu strávníků
Plátky krkovičky bez kosti
nebo vepřové kýty, kotlety, plecka či kuřecí nebo krůtí medailonky
 
Sůl  
Tandoora
Masala - kořenící směs
 
Hladká mouka  
Olej
na smažení
 
Tandoori přírodní řízek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Plátky masa neklepeme, po stranách nakrojíme, aby se nám při smažení nekroutily, jemně osolíme, dle chuti okořeníme Tandoori kořením (záleží na druhu a jeho pikantnosti) a obalíme v hladké mouce. Plátky masa osmažíme z obou stran v pánvi s rozpáleným olejem a podáváme. Podáváme s bramborovou přílohou, čerstvým pečivem a zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Tandoori přírodní řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web