Tandoori masová směs s kořenovou zeleninou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
3
porce
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kuřecí maso nebo krůtí, vepřové, králičí
    • 200
      g celer očištěný
    • 200
      g mrkev očištěná
    • 100
      g kořen petržele nebo pastinák, očištěná
    • olej
    • 3
      lžička tandoora Masala dle chuti, cca
    • sůl dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na nudličky či kostky a dáme do mísy k očištěné na silnější plátky či slabší hranolky pokrájené zelenině. Vše zakápneme troškou oleje a posypeme kořením. Zaklopíme a necháme přes noc v chladnu proležet. Na rozpálené pánvi nebo v širším kastrolu s trochou oleje směs zprudka za občasného promíchání smažíme doměkka a dozlatova. Dle chuti můžeme ještě dosolit nebo zakápnout sojovou omáčkou.
2
Podáváme s bramborovou přílohou nebo opečeným toustem či topinkou s česnekovým máslem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.