Autor:

Barevné tandoori maso - minutka

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
: prsní nebo stehenní řízky, vepřová plec či kýta, králičí stehenní řízky...
600 g
Tandoora
Masala koření dle chuti 1 -
1,5 lžíce
Sůl
nebo sojová omáčka
 
Paprika
- červená, žlutá, zelená (oranžová, fialová)
3 ks
Olej  
Barevné tandoori maso - minutka

Postup přípravy:

Maso pokrájíme na kostky nebo nudličky, zasypeme Tandoora kořením, zakápneme lžící oleje, dobře promícháme. Pak vmícháme na nudličky pokrájené očištěné barevné papriky, vše vysypeme do pánve s rozpáleným olejem a zprudka za občasného promíchání smažíme do změknutí masa. Po osmažení můžeme dle chuti ještě dosolit nebo zakápnout sojovou omáčkou (worcestrem) a ihned podáváme s přízdobou z čerstvé zeleniny, bramborovou přílohou nebo čerstvým pečivem.

Směs si můžeme připravit den předem a osmažit až poté. Také jí můžeme upéct v troubě, v zapékacím sáčku (+ přidáme do sáčku 2 lžíce oleje).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Barevné tandoori maso - minutka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web