Tandoori slaní šneci

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g listové těsto
    • 100
      g sýr gouda nebo Eidam, slabé plátky
    • 150
      g vepřová šunka slabé plátky
    • 0,5
      ks červená paprika pokrájená na drobné kostičky
    • 1,5
      lžička tandoora Masala - koření, dle chuti, cca 1 -
    • 1
      ks rozšlehané vejce na potření
    • hladká mouka na podsypání
    • pečící papír

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pomoučněném stole rozválíme těsto na slabý plát, na který rozložíme plátky šunky a sýra, které rovnoměrně posypeme Tandoori kořením a pokrájenou paprikou. Pak plát zavineme a při rolování těsto potíráme rozšlehaným vejcem. Ruličku můžeme ještě lehce zaprášit kořením a pak krájíme ostrým nožem na 1 - 1,5 cm silná kolečka, která klademe na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě na 190 stupňů dorůžova.
2
Podáváme jako slanou chuťovku (nejen) k pivu či vínu. Nejlepší jsou ještě vlažné.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.