Autor:

Tandoori slaní šneci

Snadné
Ingredience
Listové těsto 400 g
Sýr Gouda
nebo Eidam, slabé plátky
100 g
Vepřová šunka
slabé plátky
150 g
Červená paprika
pokrájená na drobné kostičky
1/2 ks
Tandoora
Masala - koření, dle chuti, cca 1 -
1,5 lžička
Rozšlehané vejce
na potření
1 ks
Hladká mouka
na podsypání
 
Pečící papír  
Tandoori slaní šneci

Postup přípravy:

Na pomoučněném stole rozválíme těsto na slabý plát, na který rozložíme plátky šunky a sýra, které rovnoměrně posypeme Tandoori kořením a pokrájenou paprikou. Pak plát zavineme a při rolování těsto potíráme rozšlehaným vejcem. Ruličku můžeme ještě lehce zaprášit kořením a pak krájíme ostrým nožem na 1 - 1,5 cm silná kolečka, která klademe na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě na 190 stupňů dorůžova.

Podáváme jako slanou chuťovku (nejen) k pivu či vínu. Nejlepší jsou ještě vlažné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cukr - pochoutka, nebo bílý jed? A čím tedy vlastně sladit? Články z

Komentáře k receptu: Tandoori slaní šneci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Linda: Najdi si milence, radil mi nevěrný manžel. Pak mu to vadilo Linda: Najdi si milence, radil mi nevěrný manžel. Pak mu to vadilo
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web