Autor:

Tandoori slaní šneci

Snadné
Ingredience
Listové těsto 400 g
Sýr Gouda
nebo Eidam, slabé plátky
100 g
Vepřová šunka
slabé plátky
150 g
Červená paprika
pokrájená na drobné kostičky
1/2 ks
Tandoora
Masala - koření, dle chuti, cca 1 -
1,5 lžička
Rozšlehané vejce
na potření
1 ks
Hladká mouka
na podsypání
 
Pečící papír  
Tandoori slaní šneci

Postup přípravy:

Na pomoučněném stole rozválíme těsto na slabý plát, na který rozložíme plátky šunky a sýra, které rovnoměrně posypeme Tandoori kořením a pokrájenou paprikou. Pak plát zavineme a při rolování těsto potíráme rozšlehaným vejcem. Ruličku můžeme ještě lehce zaprášit kořením a pak krájíme ostrým nožem na 1 - 1,5 cm silná kolečka, která klademe na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě na 190 stupňů dorůžova.

Podáváme jako slanou chuťovku (nejen) k pivu či vínu. Nejlepší jsou ještě vlažné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Tandoori slaní šneci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web