Švédský salát II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
20 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g brambory uvařené
    • 150
      g kysané zelí
    • 100
      g červená řepa naložená
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce ocet
    • sůl
    • pepř mletý
    • petržel

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nakrájíme na kostičky, přidáme na kostičky nakrájenou červenou řepu, okurky, cibuli a jemně nasekané kysané zelí. Dochutíme solí, pepřem a promícháme s olejem a octem. Dáme do lednice alespoň na 2 hodiny proležet, posypeme zelenou petrželkou a podáváme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.