Autor:

Švédský salát II.

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory
uvařené
500 g
Kysané zelí 150 g
Červená řepa
naložená
100 g
Nakládané okurky 2 ks
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 4 lžíce
Ocet 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Petržel  

Postup přípravy:

Brambory nakrájíme na kostičky, přidáme na kostičky nakrájenou červenou řepu, okurky, cibuli a jemně nasekané kysané zelí. Dochutíme solí, pepřem a promícháme s olejem a octem. Dáme do lednice alespoň na 2 hodiny proležet, posypeme zelenou petrželkou a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hráškovo-parmazánové suflé Neodolatelné recepty z jarní zeleniny Články z

Komentáře k receptu: Švédský salát II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web