Studentské ragú

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g slanina
    • 500
      g hovězí maso Libové
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      ks mrkev
    • 3
      ks cibule
    • 4
      ks brambory Velké

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu nakrájíme na proužky a rozložíme na dno hluboké pánve. Maso nakrájíme na nudličky, dáme je na slaninu, osolíme a opepříme. Mrkve nakrájíme na tenké plátky, oloupané cibule a brambory na kolečka. Mrkev rozdělíme na maso, na ni cibuli a nakonec brambory.
2
Znova osolíme a opepříme, přikryjeme pokličkou a dusíme na mírném ohni asi 50 minut. Podle potřeby podléváme vodou.
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Hell.
    Hell. |

    5. 9. 2012 13:07

    Ellery Queen "Ďábelské ragů", Praha 1984 :-)

  • ariska
    ariska |

    12. 2. 2011 15:01

    velmi dobre, ja to delala v papinaku a musim ze sve zkusenosti rict, ze v tom pripade radeji ctvrtky brambor, na platky se docela rozvarily. jeste jsem omacku zjemnila troskou smetany na vareni. opravdu dobre, diky za recept. vendula

  • Petr Stránský
    Petr Stránský |

    5. 3. 2007 18:56

    Tento recept doma děláme už cca 25 let.Odkoukali jsme ho z jedné detektivky,kde pomohl k dopadení pachatele.Bohužel už si nepamatuji co to bylo za detektivku a kdo ji napsal - pokud to někdo ví tak napište autora a název ,předem děkuji.Jinak vřele doporučuji všem - u nás se to dělá v husáku asi tak z 1kg masa a po jídle všichni říkají,že toho bylo málo.Přeji dobrou chuť