Autor:

Staré brambory podle Bohdalky

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Brambory  
Sůl  
Kmín  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Staré brambory oloupeme, rozkrájíme na kostky, osušíme, osolíme (ale jen trochu) a okmínujeme.
Do papiňáku dáme velkou lžíci másla a brambory.
Uzavřeme a od doby varu (od té chvíle, kdy si hrnec poprvé odfoukne) vaříme jenom 1 minutu (pokud chceme brambory opečené necháme je vařit trošku déle, až začnou vonět).
Necháme v uzavřeném hrnci dojít asi 10 minut, nechávám až půl hodiny.
Staré brambory tímto způsobem vaření získají na chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Staré brambory podle Bohdalky

Komentáře

  1. Květoslava B.   22.09.2006 | 19:12 | reagovat |

    Přesně tak, zcela a úplně bez vody.Všímněte si, že se brambory vaří pouze 1 minutu. Syrové brambory vodu obsahují a to stačí na vytvoření potřebné páry.

  2. Anonym   22.09.2006 | 16:18 | reagovat |

    Zcela a úplně bez vody?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web