Autor:

Solferinské nudle

Střední
Ingredience
Tagliatelle
Nebo široké nudle
400 g
Zelenina
(Mrkev, brokolice, celer)
250 g
Šunka 200 g
Rajčatové pyré 200 g
Máslo 50 g
Oregáno  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Na másle osmažíme kousky zeleniny, zalijeme tomatovým pyré a okořeníme. Směs klademe na talíř s připravenými vařenými nudlemi a sypeme kousky šunky. Podáváme s bílým vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí steak s kukuřičným salátem a tortillou Nejlepší zeleninové saláty tohoto léta Články z

Komentáře k receptu: Solferinské nudle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web