Noky se špenátem a ricottou

Hodnocení:

Moje:

25 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg bramborové noky (chlazený výrobek)
    • 800
      g špenát čerstvý (nebo 500 g mraženého)
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks cibule menší
    • 3
      stroužek česnek
    • 200
      g sušená rajčata
    • 40
      g piniové oříšky
    • sůl
    • pepř mletý
    • ricotta na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špenátové listy zbavte řapíků a propláchněte.
2
Na oleji orestujte nasekanou cibulku a česnek, přidejte noky, vmíchejte špenát a sušená rajčata. Restujte asi tak 7 minut. Dochuťte solí a pepřem.
3
Nakonec přidejte piniové oříšky a ozdobte ricottou.
Zařazení: Pokrmy Bezmasá jídla

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.