Autor:

Noky se špenátem a ricottou

25 minut PT0H25M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Bramborové noky
(chlazený výrobek)
1 kg
Špenát
čerstvý (nebo 500 g mraženého)
800 g
Olivový olej 2 lžíce
Cibule
menší
1 ks
Česnek 3 stroužek
Sušená rajčata 200 g
Piniové oříšky 40 g
Sůl  
Pepř mletý  
Ricotta
na ozdobu
 
Noky se špenátem a ricottou

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Bezmasá jídla

Špenátové listy zbavte řapíků a propláchněte.
Na oleji orestujte nasekanou cibulku a česnek, přidejte noky, vmíchejte špenát a sušená rajčata. Restujte asi tak 7 minut. Dochuťte solí a pepřem.
Nakonec přidejte piniové oříšky a ozdobte ricottou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Letos to dokážeme: Dietní jídelníček od Petra Havlíčka pro rok 2017 Články z

Komentáře k receptu: Noky se špenátem a ricottou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web