Autor:

Noky se špenátem a ricottou

25 minut PT0H25M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Bramborové noky
(chlazený výrobek)
1 kg
Špenát
čerstvý (nebo 500 g mraženého)
800 g
Olivový olej 2 lžíce
Cibule
menší
1 ks
Česnek 3 stroužek
Sušená rajčata 200 g
Piniové oříšky 40 g
Sůl  
Pepř mletý  
Ricotta
na ozdobu
 
Noky se špenátem a ricottou

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Bezmasá jídla

Špenátové listy zbavte řapíků a propláchněte.
Na oleji orestujte nasekanou cibulku a česnek, přidejte noky, vmíchejte špenát a sušená rajčata. Restujte asi tak 7 minut. Dochuťte solí a pepřem.
Nakonec přidejte piniové oříšky a ozdobte ricottou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kysané zelí Oblíbená ingredience - kysané zelí. Vyzkoušejte skvělé recepty! Články z

Komentáře k receptu: Noky se špenátem a ricottou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek? Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web