Autor:

Sněhové nočky

Snadné
Ingredience
Bílek  
Cukr  
Mléko  
Puding  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Moučníky, Sladké

Bílky ušleháme na hodně tuhý sníh a podle chuti opatrně vmícháme cukr. Lžičkou vykrajujeme nočky, které zavaříme do horkého mléka, do kterého můžeme vhodit lusk vanilky. Jakmile nočky nabudou, vyndáme je na misku, a z mléka, ve kterém jsme je vařily, upravíme vanilkový(jahodový, malinový, mandlový - podle zvoleného pudinku) krém. Nočky krémem polejeme a podávají se teplé nebo i studené. Hodně dobré jsou doplněné rozmačkanými jahodami, malinami nebo libovolným ovoce. Dají se postrouhat čokoládou, zkrátka co koho napadne, podle momentální chuťi.

Využívám tak zbylé bílky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Sněhové nočky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web