Autor:

Smažený hermelín

Střední
Ingredience
Hermelín 4 ks
Hladká mouka 40 g
Vejce 2 ks
Sůl  
Houska 100 g
Slunečnicový olej  
Smažený hermelín

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Hermelín podélně rozřízneme na dva plátky. Každý navlhčíme vodou a obalíme v hladké mouce.

Potom namáčíme v rozšlehaném vejci osoleném špetkou soli a nakonec obalujeme ve strouhance. Smažíme po obou stranách dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.2 5 5 1
Bistecca di manzo Lehké recepty přímo od moře - část II. Články z

Komentáře k receptu: Smažený hermelín

Komentáře

  1. Simona   15.07.2012 | 10:16 | reagovat |

    Ja to obaluji tak ze mouka, vejce a strouhanka nekkteri to tu zapominaji jinak to drzet nebude a davam tam sunku, ;-)

  2. pimperziukas   11.02.2012 | 6:31 | reagovat |

    DObry recept jen myslim ze zbytecne na polovičku krajet

    1. DaraX   10.12.2012 | 21:31 | reagovat |

      Já používám ke smažení Sedlčanského Pepu a také ho nerozkrojuji, tím pádem nevyteče a velikost je akorát! Toto jídlo nelze zkazit a příjde vždy vhod!

  3. marie tesarova   13.12.2011 | 21:26 | reagovat |

    já to dšlam tak, že ho obaluji v celku bez rozkrojení tak mi nevyteče i když ho obalím jen jednou :-D

  4. biggi-smajlik   29.11.2011 | 13:15 | reagovat |

    Tohle zná ale každý! :-) Ale dobře.
    Jo a... Co stou kapií? =-O

    1. Vlasta Novák   29.11.2011 | 13:23 | reagovat |

      Díky, opraveno...

  5. recepty73   19.04.2011 | 20:58 | reagovat |

    ...a co s tou kapií :-\

    1. Simča S.   19.04.2011 | 22:23 | reagovat |

      Tu si můžeš.... položit na tu kaši a ozdobit to jí :-) :-) ;-)

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web