Sendvič s tuňákem

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks toastový chléb
    • 1
      ks cibule
    • petrželka
    • 2
      lžíce majonéza
    • 250
      g tuňák - ve vlastní šťávě
    • 50
      g zelené olivy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli pokrájíme spolu s petrželkou. Na kolečka nakrájíme olivy, přidáme majonézu a tuňáka. Vše smísíme a hmotou potřeme chléb. Vždy po dvou krajících přiklopíme k sobě a zatlačíme.
2
Zabalíme je do potravinářské folie a uložíme na 60 minut do chladničky. Majonéza částečně prosákne do chleba a ten zvláční. Před podáváníme sendviče vyjmeme z folie a diagonálně rozkrojíme na trojúhelníky.
3
Vyrovnáme ja na tác a podle chuti ozdobíme.
Zařazení: Chuťovky Slané

Komentáře k receptu

  • Denča
    Denča |

    25. 9. 2014 17:09

    :-X miluji tunák takže toust taky :-$ O:-) :'( O:-)

  • Eva
    Eva |

    23. 9. 2012 14:25

    Dělám s jarní cibulkou a ještě přidám nakrájené vajíčko natvrdo, výborné, místo majonézy lze i jogurt :-)

  • Roman
    Roman |

    12. 4. 2011 17:51

    Skvělá věc, možná bych přidal ještě plátek vajíčka natvrdo.

  • Ludmila Adamíková
    Ludmila Adamíková |

    12. 5. 2010 09:30

    Sendviče jsou opravdu vynikající, dělala jsem přesně dle receptu a moc jsem si pochutnala.

  • Jana Hejdukova
    Jana Hejdukova |

    30. 12. 2008 06:39

    mozna uz to tady nekde je zmineno, ale velmi dobry je v tunakove pomazance na malinke kosticky nakrajeny rapikaty celer...

  • tuna tuny
    tuna tuny |

    26. 10. 2006 19:05

    moc dobre....ted mi to dela znovu marfuska a moc se tesim...Dekuji Lade

  • Jiří
    Jiří |

    2. 10. 2005 18:48

    Podlě mě asi nejchutnější varianta sendviče, jen místo oliv dávám raději kyselé okurky. Ale ten nápad s ledničkou je výborný.