Autor:

Zapečený lilek s parmezánem

Ingredience
Rajčata 500 g
Parmazán 50 g
Sůl  
Pepř mletý  
Snitka petržele  
Lilek
velký
1 ks

Postup přípravy:

Lilek nakrájíme na slabé plátky a rajčata na měsíčky. Parmezán si nastrouháme na struhadle. Plátky lilku osmahneme na olivovém oleji. Scedíme a naaranžujeme rajčata a lilek ve vrstvách do pekáčku. Každou vrstvu osolíme, opepříme a posypeme parmesanem. Troubu rozehřejeme na 190 °C a pečeme zhruba 15-20 minut. Ozdobíme petrželkou a můžeme podávat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Červené kuřecí kari Thajské kari krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Zapečený lilek s parmezánem

Komentáře

  1. Jarka   24.08.2006 | 22:54 | reagovat |

    Jen taková drobnost. Lilek,aby byl měkký, tak mu nestačí 20 min,ale nejméně 30 minut. jinak je to nejlůepší zeleninová po tepelné úpravě,jakou znám mňam mňam

  2. Vera Vodrazkova   22.12.2005 | 13:10 | reagovat |

    Pokud si mohu dovolit - mezi jednotlivé vrstvy lilku dejte i vrstvu mozzarelly nakrajené na tenké platky.

  3. Airan   20.12.2005 | 13:13 | reagovat |

    Lilek miluji na jakykoli spusob, jeste se nestalo ze bysme si na to nepochutnali:-)) Dekuji za recept.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web