Sendvič s rybou v těstíčku

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks filé z tresky filety
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce mléko polotučné
    • 5
      lžíce polohrubá mouka
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka čerstvá
    • petrželka čerstvá
    • olej na smažení
    • 4
      ks bageta malá bagetka
    • 4
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      ks cibule
    • rukola na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety omyjte a osušte. Připravte si těstíčko. Vejce ušlehejte s mlékem, vmíchejte mouku, utřený česnek se solí, pepř a nasekané bylinky. Rybu v těstíčku obalte a osmažte dozlatova, alespoň 5 minut z každé strany. Poté osušte ubrouskem.
2
Rozkrojte bagetky, potřete hořčicí, přidejte osmaženou rybu, na kolečka nakrájenou cibuli, ozdobte rukolou a přiklopte.
3
//**NÁŠ TIP:** Dáváte-li přednost přírodní úpravě ryby, orestujte ji na másle. Do sendviče můžete dát také plátky rajčat nebo listový salát.//

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.