Autor:

Selská polévka II.

Snadné
Ingredience
Čerstvé žampiony  
Vývar  
Máslo  
Hladká mouka  
Mléko  
Těstoviny
nejlépe široké nudle
 
Sůl  
Pepř mletý  
Selská polévka II.

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Z másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Na pánvi orestujeme na plátky pokrájené žampiony a vsypeme do polévky, vlijeme trochu mléka, vsypeme těstoviny a krátce povaříme. Dochutíme solí a pepřem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Selská polévka II.

Komentáře

  1. Simona   25.01.2016 | 16:33 | reagovat |

    Dost odfláknutý recept. Žampiónů košík? Mlíka hrnek?

  2. BronislavaP   25.01.2016 | 14:12 | reagovat |

    Opravdu výtečná polévka. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Přidala jsem jen petrželku kvůli barvě... <3

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web