Autor:

Selská polévka II.

Snadné
Ingredience
Čerstvé žampiony  
Vývar  
Máslo  
Hladká mouka  
Mléko  
Těstoviny
nejlépe široké nudle
 
Sůl  
Pepř mletý  
Selská polévka II.

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Z másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Na pánvi orestujeme na plátky pokrájené žampiony a vsypeme do polévky, vlijeme trochu mléka, vsypeme těstoviny a krátce povaříme. Dochutíme solí a pepřem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Selská polévka II.

Komentáře

  1. Simona   25.01.2016 | 16:33 | reagovat |

    Dost odfláknutý recept. Žampiónů košík? Mlíka hrnek?

  2. BronislavaP   25.01.2016 | 14:12 | reagovat |

    Opravdu výtečná polévka. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Přidala jsem jen petrželku kvůli barvě... <3

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť
Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí  Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web