Sele na rožni

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg sele nejlépe zadní část
    • 50
      g slanina
    • 2
      dl pivo
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dobře očištěnou, utěrkou osušenou část selátka nasolíme v místech, kde není kůže, trochu pokmínujeme a napichujeme na rožeň, upevníme grilovacími trny a grilujeme za častého potírání pivem pomocí peroutky. Grilujeme až je maso měkké. Pak maso počneme potírat slaninou - docílíme tím krásně červené barvy. Hotové porcujeme a podáváme se strouhaným křenem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.