Autor:

Sele na rožni

Snadné
Ingredience
Sele
nejlépe zadní část
1 kg
Slanina 50 g
Pivo 2 dl
Sůl 1 lžička
Kmín 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Dobře očištěnou, utěrkou osušenou část selátka nasolíme v místech, kde není kůže, trochu pokmínujeme a napichujeme na rožeň, upevníme grilovacími trny a grilujeme za častého potírání pivem pomocí peroutky. Grilujeme až je maso měkké. Pak maso počneme potírat slaninou - docílíme tím krásně červené barvy. Hotové porcujeme a podáváme se strouhaným křenem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Sele na rožni

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web