Autor:

Sele na rožni

Snadné
Ingredience
Sele
nejlépe zadní část
1 kg
Slanina 50 g
Pivo 2 dl
Sůl 1 lžička
Kmín 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Dobře očištěnou, utěrkou osušenou část selátka nasolíme v místech, kde není kůže, trochu pokmínujeme a napichujeme na rožeň, upevníme grilovacími trny a grilujeme za častého potírání pivem pomocí peroutky. Grilujeme až je maso měkké. Pak maso počneme potírat slaninou - docílíme tím krásně červené barvy. Hotové porcujeme a podáváme se strouhaným křenem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Penne s hovězím ragú a houbami Nejoblíbenější klasika: hovězí maso Články z

Komentáře k receptu: Sele na rožni

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web