Segedínský guláš II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
90 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřový bůček na kostky, nebo plecko
    • 600
      g kysané zelí
    • 100
      g sádlo
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      dl smetana
    • pažitka
    • sůl
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jemně nakrájenou cibuli osmahneme, přidáme papriku, omyté maso nakrájené na kostky, česnek, bobkové listy a sůl.
2
Uvařené kyselé zelí scedíme, přidáme k udušenému masu a zalijeme trochou vody. Přidáme sekanou pažitku, smetanu, v níž jsme rozkvedlali trochu mouky a necháme přejít varem.
3
Podáváme s houskovým knedlíkem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.