Autor:

Segedínský guláš II.

90 minut PT0H90M
Střední
Ingredience
Vepřový bůček
na kostky, nebo plecko
600 g
Kysané zelí 600 g
Sádlo 100 g
Česnek 1 stroužek
Paprika - sladká 1 lžička
Bobkový list 2 ks
Smetana 1 dl
Pažitka  
Sůl  
Hladká mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Jemně nakrájenou cibuli osmahneme, přidáme papriku, omyté maso nakrájené na kostky, česnek, bobkové listy a sůl.
Uvařené kyselé zelí scedíme, přidáme k udušenému masu a zalijeme trochou vody. Přidáme sekanou pažitku, smetanu, v níž jsme rozkvedlali trochu mouky a necháme přejít varem.
Podáváme s houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Segedínský guláš II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web