Autor:

Segedínský guláš II.

90 minut PT0H90M
Střední
Ingredience
Vepřový bůček
na kostky, nebo plecko
600 g
Kysané zelí 600 g
Sádlo 100 g
Česnek 1 stroužek
Paprika - sladká 1 lžička
Bobkový list 2 ks
Smetana 1 dl
Pažitka  
Sůl  
Hladká mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Jemně nakrájenou cibuli osmahneme, přidáme papriku, omyté maso nakrájené na kostky, česnek, bobkové listy a sůl.
Uvařené kyselé zelí scedíme, přidáme k udušenému masu a zalijeme trochou vody. Přidáme sekanou pažitku, smetanu, v níž jsme rozkvedlali trochu mouky a necháme přejít varem.
Podáváme s houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kotleta s rajčaty a bramborami Rychlé zdravé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Segedínský guláš II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web