Rychlovka z těstovin

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 5
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení těstoviny Panzanni
    • 150
      g anglická slanina
    • 3
      ks tavený sýr
    • mléko
    • 1
      ks pórek
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dáme vařit těstoviny. V jiném hrnci pod pokličkou opražíme slaninu, zalijeme mlékem, opepříme a přidáme sýr. Až je rozpuštěný v sýrovou omáčku, přidáme na kolečka nakrájený pórek. Nakonec promícháme s těstovinami.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petra
    Petra |

    19. 11. 2014 18:05

    To je naprosto jasné, že to bude nedobré. Zkombinovat slaninu a tavený sýr s mlíkem, to může opravdu člověk, který je v kuchyni totálně mimo.

  • Macková
    Macková |

    11. 1. 2013 07:46

    Napsala bych k receptu toto: 3 trojuheníčky na celé balení těstovin, mléko a kousek slaniny s nakrájeným pórkem a to co jsem uvařila bylo hodně nedobré.

  • Marsel
    Marsel |

    17. 4. 2012 13:51

    super rychlé jídlo 8-) navíc dobré :-) dělala jsem bez pepře kvůli dětem a přidala jsem 2 stroužky česneku pro ochucení :-[

  • Yukiko
    Yukiko |

    10. 4. 2011 19:06

    vzhledem k tomu, že jsem neměla porek tak jsem to zkusila i bez něj a byla to opravdu mňamka ;-)

  • Irena
    Irena |

    9. 6. 2007 18:19

    ja tyhle omacky varim ze sojoveho mleka s prichuti smetany (prasek), coz zarucene neni tak tucne a porad chutna skvele. a podle toho co mam doma tam pridavam treba brokolici nebo i hrasek, ale to spis prijde k bramborum.

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    13. 5. 2007 18:22

    Mě cholesterol nestraší, mám ho o.k. Mě to prostě z mléka nechutná, a jídla ze smetany nevařím každý den...

  • Lusinda
    Lusinda |

    12. 5. 2007 13:58

    Také dávám jako základ mléko,cholesterol mne straší a co vás paní H.?

  • Market
    Market |

    11. 5. 2007 11:22

    Podobný recept dělám doma, jen místo mléka dávám smetanu a někdy přidávám žampiony a kukuřici.

  • Anonym
    Anonym |

    21. 12. 2006 02:50

    Mimochodem, ta reklama, že Panzani se nelepí, je klamavá. Panzani SE LEPÍ. Používám Ghigi, ty se nelepí zaručeně.

  • Anonym
    Anonym |

    21. 12. 2006 02:47

    Těstoviny s anglickou slaninou a pórkem trochu jinak: Na teflonku LIBOVOU anglickou slaninu, když se začne škvařit, přidat na kolečka pokrájený pórek, nenechat ho vydusit příliš moc, jenom tolik, aby byl ještě křehký, přehodit na pánev z cedníku uvařené těstoviny, dochutit, servírovat posypané strouhaným tvrdým sýrem, případně pokapat kečupem.

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    18. 12. 2006 13:12

    Já používám mléko z toho důvodu,že je to méně kalorické a na chuti to neubere.Část taveného sýra nahradím někdy nivou.

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    18. 12. 2006 12:59

    Ale dnes není problém mít i tu smetanu pořád doma.

  • Markéta Roubalová
    Markéta Roubalová |

    18. 12. 2006 12:45

    Ta je samozřejmě ještě lepší.Ale mléko je doma vždycky:-)

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    18. 12. 2006 11:09

    Podobný recept dělám, ale dávám smetanu.