Rychlovka s gnocchi

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 6
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: SKSandy

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      balení gnocchi 1-2
    • máslo
    • petrželová nať
    • sýr
    • country koření info v postupu přípravy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Gnocchi povaříme ve vařící vodě dle návodu, scedíme. Dáme na talíř, na ně plátek másla, koření country a petrželkovou nať (dle chuti). Zamícháme. NESOLIT!!! Koření Country osolí dosti. Navrch můžeme posypat strouhaným sýrem a ihned podáváme.
2
Vysvětlivka: Country koření je směs koření ze soli, římského kmínu, hořčice, papriky a česneku. K dostání je spíše v obchodech nabízejících pouze koření.
Zařazení: Pokrmy Z brambor
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • cccGlenisla
    cccGlenisla |

    15. 2. 2013 21:07

    Není to převratný recept, ale přesto si jedničku zaslouží. Rychlé a dobré.

  • pippiva
    pippiva |

    28. 5. 2011 12:36

    ...to ja podle tech Talianu <3 :-D

  • recepty73
    recepty73 |

    27. 5. 2011 20:01

    ...gnocchi si dělám sám, nepřijdou mi složité a jak píše Jaruška - Iva to má vychytané :-D :-D :-D

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    16. 5. 2011 11:03

    Miluju gnocchi, jsou jako měkoučké polštářky. Poslední dobou jsem se naučila dělat je na pánvi podle Kluků v akci, jsou měkké i křupavé zároveň :-P Líbí se mi jednoduchá varianta podle Pippivy, vyzkouším, šalvěj už raší ;-)

  • pippiva
    pippiva |

    16. 5. 2011 10:44

    Nase klasicka rychlovka : maslo, strouhany parmezan a salvej nakrajena nadrobno. Koreni zadne, to nemusime. ;-)

  • Sylva Karešová
    Sylva Karešová |

    20. 3. 2008 19:21

    Např. včera jsem si je dělala s omáčkou z:1 cibule, čtyřbarevného pepře, soli, petrželky, smetany.Také dobré. Je zkrátka plno variant :-)

  • Lenka
    Lenka |

    20. 3. 2008 14:17

    Já jen, že z domácího těsta na bramborové knedlíky, do kterého dám pro chuť trochu muškátového květu a pro barvu trochu sekané petrželky - udělám válečky, překrájím je nožem na mini špalíčky,vidličkou uplácnu a vařím tak po 15 ks v hrnci s osolenou vodou cca 3-5 minut.Po vytažení trochu omastím, aby se neslepily. Udělám si vždycky do zásoby na mrazák a je to levnější a jsou lepší. Fakt.

  • Sylva Karešová
    Sylva Karešová |

    19. 3. 2008 19:32

    Dášo, přesně tak. V PLUSU jsem je nyní taky objevila, lehce přes dvacet stály. Tak jsem vzala hned tři balení :-) A ještě za podobnou cenu je mají v Penny. Jinak ale platí, co jsem psala níže... fakt podražily, alespoň v hypermarketech.. :-(A souhlasím, gnocchi jsou raz dva hotové, spíše do tří minut než pěti. A jsou super. Ještě nedávno jsem je neznala, pak jsme to s přítelem zkusili koupit a já se do nich hned zamilovala :-D

  • dáša-šá
    dáša-šá |

    19. 3. 2008 18:47

    v plusu noky za dvacku, v akci i levněji!!Výborné se smetan.sýrovou omáčkou plus bylinky, špenát, brokolda..nebo slaninka, kys.zelí, v létě jen česnek a rajčata, je to nejrychlejší, co znám, Milo, kupte si je do zásby, hodí se skoro ke všemu, jsou za5min.hotové!!

  • Sylva Karešová
    Sylva Karešová |

    15. 3. 2008 19:20

    Přesně tak, jsou to takové malé bramborové nočky. Jsou velmi dobré. Často je jíme s nějakou omáčkou, ale když se spěchá, chce se něco rychlého, tak jsem si vymyslela tento recept a chutná mi to tak. Gnocchi se prodávají snad všude, alespoň v hypermarketech je mají. Jsou balené po 500 g a jsou jak chlazené, tak nechlazené - u oddělení těstovin. Poslední dobou bohužel hodně podražily.. Pohybují se nad třiceti Kč. Ale opravdu stojí za to. :-)

  • Naďa Lhotáková
    Naďa Lhotáková |

    15. 3. 2008 16:18

    Gnochi jsou brambor.nočky,v prodejně je máme chlazené 500g stojí 26,90.

  • Mila Foglova
    Mila Foglova |

    15. 3. 2008 13:42

    priznam se, ze nevim co je to gnocchi, muze mi to nekdo napsat?