Autor:

Rychlí utopenci II.

Ingredience
Buřty 1/2 kg
Cibule 4 ks
Ocet 4 lžíce
Olej 4 lžíce
Hořčice plnotučná 4 lžíce
Worcestrová omáčka 4 lžíce
Kečup - jemný 4 lžíce
Voda 8 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Chilli  
Paprika  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

½ kg kabanosu nebo buřtů a 4 cibule nakrájíme na kolečka, narovnáme do sklenice, asi tak do poloviny a zalijeme horkým lákem a dorovnáme zbytkem uzeniny a cibule.

LÁK:
4 lžíce octa, 4 lžíce oleje, 4 lžíce plnotučné hořčice, 4 lžíce worcesteru, 4 lžíce kečupu povaříme na mírném ohni s 8 lžícemi vody, přidáme podle chuti sůl, pepř, chilli a papriku. Vaříme tak dlouho až vznikne hladká hmota.

Jakmile utopenci vychladnou, mohou se podávat s chlebem.
V chladu uzavřené vydrží až 1 měsíc!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Rychlí utopenci II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web