Autor:

Rychlí utopenci II.

Ingredience
Buřty 1/2 kg
Cibule 4 ks
Ocet 4 lžíce
Olej 4 lžíce
Hořčice plnotučná 4 lžíce
Worcestrová omáčka 4 lžíce
Kečup - jemný 4 lžíce
Voda 8 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Chilli  
Paprika  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

½ kg kabanosu nebo buřtů a 4 cibule nakrájíme na kolečka, narovnáme do sklenice, asi tak do poloviny a zalijeme horkým lákem a dorovnáme zbytkem uzeniny a cibule.

LÁK:
4 lžíce octa, 4 lžíce oleje, 4 lžíce plnotučné hořčice, 4 lžíce worcesteru, 4 lžíce kečupu povaříme na mírném ohni s 8 lžícemi vody, přidáme podle chuti sůl, pepř, chilli a papriku. Vaříme tak dlouho až vznikne hladká hmota.

Jakmile utopenci vychladnou, mohou se podávat s chlebem.
V chladu uzavřené vydrží až 1 měsíc!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Rychlí utopenci II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web