Rybí pyré pro děti

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
1
porce
neuvedeno
autor: Jarka O.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g rybí maso netučné - např. filé, pstruh, candát
    • 100
      g veka chlebíčková
    • 0,5
      šálek mléko
    • 1
      hrnek petrželka
    • 0,5
      lžička máslo
    • voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí maso udusíme ve vlastní šťávě, můžeme trochu podlít. Trvá to asi 15 minut. Potom rozdělíme na jednotlivé lupínky a opatrně vybereme případné kosti.
2
Veku necháme rozmočit v mléce. Obojí rozmixujeme i s petrželkou. Urovnáme do hrnečku nebo zapékací misky, přikryjeme, postavíme do nádoby s horkou vodou a ještě 15 minut pod pokličkou vaříme.
3
**Podáváme s čerstvou rajčatovou šťávou:** dokonale zralé rajče oloupeme a prolisujeme. Malinko přisladíme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.