Autor:

Plněný mořský vlk

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Šalotka 6 ks
Olivový olej  
Česnek 4 stroužek
Koriandr
+ na ozdobu
1 hrst
Sůl  
Pepř mletý  
Ryba
filetů mořského vlka
8 ks
Plněný mořský vlk

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Šalotky nakrájejte na tenké proužky. Česnek nasekejte najemno. Obojí zpěňte na olivovém oleji. Odložte. Koriandr nasekejte nahrubo. 4 filety položte kůží dolů na pracovní plochu. Osolte, opepřete a poklaďte šalotku s česnekem a koriandrem. Navrh položte zbylé filety kůží nahoru a svažte provázkem. Opečte na olivovém oleji ze všech stran dozlatova. Podávejte ozdobené koriandrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Plněný mořský vlk

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web