Plněný mořský vlk

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
4
porce
neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks šalotka
    • olivový olej
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      hrst koriandr + na ozdobu
    • sůl
    • pepř mletý
    • 8
      ks ryba filetů mořského vlka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Šalotky nakrájejte na tenké proužky. Česnek nasekejte najemno. Obojí zpěňte na olivovém oleji. Odložte. Koriandr nasekejte nahrubo. 4 filety položte kůží dolů na pracovní plochu. Osolte, opepřete a poklaďte šalotku s česnekem a koriandrem. Navrh položte zbylé filety kůží nahoru a svažte provázkem. Opečte na olivovém oleji ze všech stran dozlatova. Podávejte ozdobené koriandrem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Flin
    Flin |

    4. 1. 2017 17:11

    To se někdo přejí. 80 g masa pro 4 je hodně!