Autor:

Makovník, Makovec

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 15
Ingredience
Mák mletý 1 sklenice
Mléko 1,4 sklenice
Vejce 2 ks
Cukr 1 sklenice
Polohrubá mouka 2 sklenice
Prášek do pečiva 1 ks
Olej 0,4 sklenice
Makovník, Makovec

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Smícháme sypké ingredience a přimícháme do nich postupně tekuté. Vše zamícháme a vylijeme na vymazaný a vysypaný pekáček. Lze i na plech, ale moučník již nebude tak vysoký.
Pečeme v předehřáté troubě na 170°C cca 30 minut dle trouby a dle výšky moučníku. Zkontrolujeme vpichem špejlí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2-
3.75 5 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Makovník, Makovec

Komentáře

  1. ariska   19.02.2017 | 17:58 | reagovat |

    jednoduché a výborné :-)

  2. ariska   19.02.2017 | 17:57 | reagovat |

    jednoduchý postup, výborný makovec :-) :-) :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web