Autor:

Plněný květák mletým masem

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Květák  
Mleté maso  
Koření  
Sůl  
Vejce  
Hladká mouka  
Strouhanka  
Olej  
Plněný květák mletým masem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Krátce povaříme celý květák v osolené vodě.
Připravíme si směs mletého masa, které upravíme jako na sekanou, jak máme rádi. Lžičkou či prstama směs strkáme mezi růžičky květáku. Snažíme se, co nejvíce a po celém květáku. Pozor, aby se nerozdělil
Potom celý květák obalíme v trojobalu a dáme do trouby, či na pánev smažit jako řízek. Nebo ve fritéze do zlatova.
Příloha buď s bramborem a tatarkou, s kaší. Nebo vystydnout a nakrájet jako studený talíř a ozdobit zeleninou. Když je rozříznut, vypadá pěkně, neboť tvoří mozaiku a je to výborné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Plněný květák mletým masem

Komentáře

  1. Anonym   25.01.2007 | 21:48 | reagovat | závadný

    Prosím, ten olej v troubě už má být rozpálený ( před vložením květáku) ?

  2. Evelina K.   25.01.2007 | 19:42 | reagovat | závadný

    vas recept vypada bajecne, nechala jsem se zlakat a koupila kvetak. kdyz jsem si potom kvetak prohledla doma, tak jsem zjistila, ze je tak pevny, ze do nej to mlete maso urcite nedostanu:o) nakonec tedy kvetak skoncil nakrajeny na kousky a s masem zapeceny v pekacku. bylo to take moc dobre!

  3. englicka marketa   22.01.2007 | 17:35 | reagovat | závadný

    dneska měli shodou oklolností pěkný a celkem levný:o))květák v lidlu,tak jsem ho vzala a zítra udělám k obědu:o))moc se těšim květáček může celá rodina..

  4. Miloslava Radová   20.01.2007 | 10:03 | reagovat | závadný

    aluško,nejlepší je z květáku,kjak bývyly jen dříve,ne ten pevný.tam těžko se dává do těch růžeček,spíš to musíte rozříznout do vnitř,a nedá se všude to mleté.přidala jsem i foto postup,měli by to tam dodat.je to moc dobré a zavoní celý byt.díky za odezvu MR.napište pak

  5. Aluška   19.01.2007 | 11:31 | reagovat | závadný

    super nápad,vyzkouším ale až bude lepší květák.Teď je za 1 drahý a za 2.nemá žádnou chuť...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web