Autor:

Čevapi

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mleté maso
hovězí a vepřové
500 g
Vejce 2 ks
Cibule 240 g
Podravka
dle chuti
 
Strouhanka
k zahuštění
 
Pepř mletý
dle chuti
 
Ajvar
jemný
 
Čevapi

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Do mísy vložíme maso, přidáme vejce, strouhanku, ochutíme Podravkou a pepřem. Hnětením spojíme v jednolitou hmotu.

Maso necháme několik hodin v chladu uležet. Z odleženého masa uválíme menší válečky o velikosti cca 10 cm.

Válečky opékáme na grilu dozlatova. Podáváme s ajvarem a cibulí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Čevapi

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web