Autor:

Čevapi

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mleté maso
hovězí a vepřové
500 g
Vejce 2 ks
Cibule 240 g
Podravka
dle chuti
 
Strouhanka
k zahuštění
 
Pepř mletý
dle chuti
 
Ajvar
jemný
 
Čevapi

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Do mísy vložíme maso, přidáme vejce, strouhanku, ochutíme Podravkou a pepřem. Hnětením spojíme v jednolitou hmotu.

Maso necháme několik hodin v chladu uležet. Z odleženého masa uválíme menší válečky o velikosti cca 10 cm.

Válečky opékáme na grilu dozlatova. Podáváme s ajvarem a cibulí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Čevapi

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web