Ryba na rajčatech a cibuli

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • citronová šťáva
    • hladká mouka
    • rajčata
    • sůl
    • kopr
    • filé z tresky
    • cibule v poměru asi 4 větší rajčata a 3 střední cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety tresky pokapeme citronovou šťávou, obalíme v mouce a z obou stran osmažíme na oleji.
2
Omáčka: spařená rajčata oloupeme, nakrájíme na menší kousky, které přidáme do smažící se na kolečka nakrájené cibuli. Osolíme a dusíme do měkka. Potom přidáme 2 lžíce bujónu a ke konci asi 2 lžičky nasekaného kopru - neodoporučuji sušený, nejlépe čerstvý nebo mražený.
3
Rybu podáváme přelitou omáčkou s brambory nebo chlebem.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.