Salát Nicoise

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
4
porce
1 533 kJ
autor: MartinaH123

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g brambory nové
    • 200
      g fazolové lusky
    • 300
      g rajčata
    • 3
      lžíce černé olivy
    • 300
      g tuňák - ve vlastní šťávě
    • 3
      ks vařená vejce
    • 1
      hrst bazalka čerstvá
  • Zálivka
    • 1
      stroužek česnek
    • 0,5
      lžíce červený vinný ocet
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      špetka hnědý cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme a necháme chladnout. Lusky také uvaříme a opláchneme studenou vodou. Nakrájíme rajčata na čtvrtky, vařená vejce na osminky, olivy dle chuti, slejeme vodu z tuňáka a připravíme si zálivku.
2
Vychladlé brambory nakrájíme na půlky a s lusky vložíme do salátové mísy, přidáme rajčata, olivy, vejce, zalijeme zálivkou a nakonec dáme na salát tuňáka a ozdobíme bazalkou.
3
Podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu

  • Tereza
    Tereza |

    8. 12. 2014 13:16

    Rob Palmer určitě souhlasil s kopírováním své fotografie :-X