Roštěnky na hořčici

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks hovězí roštěná
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice plnotučná
    • hladká mouka
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1
      ks cibule
    • 1
      plátek chleba

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Roštěnky naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Na sádle mírně osmažíme nakrájenou cibuli a opečeme plátky roštěnky dost rychle tak, aby se cibulka moc nespálila (trochu spečená nevadí). Vrátíme všechny roštěnky, podlijeme a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme krajícem chleba - z chleba je nejdůležitější kůrčička. Omáčku provaříme. Pokud je moc řídká, tak ji buď vydusíme nebo přidáme trochu hladké mouky rozmíchané ve vodě.
2
Podáváme s rýží nebo knedlíky a sladkokyselými okurkami.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.