Autor:

Roštěnky na hořčici

Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice plnotučná  
Hladká mouka  
Sádlo 2 lžíce
Cibule 1 ks
Chleba 1 plátek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Na sádle mírně osmažíme nakrájenou cibuli a opečeme plátky roštěnky dost rychle tak, aby se cibulka moc nespálila (trochu spečená nevadí). Vrátíme všechny roštěnky, podlijeme a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme krajícem chleba - z chleba je nejdůležitější kůrčička. Omáčku provaříme. Pokud je moc řídká, tak ji buď vydusíme nebo přidáme trochu hladké mouky rozmíchané ve vodě.

Podáváme s rýží nebo knedlíky a sladkokyselými okurkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Roštěnky na hořčici

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web