Autor:

Roštěnky na hořčici

Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice plnotučná  
Hladká mouka  
Sádlo 2 lžíce
Cibule 1 ks
Chleba 1 plátek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Na sádle mírně osmažíme nakrájenou cibuli a opečeme plátky roštěnky dost rychle tak, aby se cibulka moc nespálila (trochu spečená nevadí). Vrátíme všechny roštěnky, podlijeme a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme krajícem chleba - z chleba je nejdůležitější kůrčička. Omáčku provaříme. Pokud je moc řídká, tak ji buď vydusíme nebo přidáme trochu hladké mouky rozmíchané ve vodě.

Podáváme s rýží nebo knedlíky a sladkokyselými okurkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborové knedlíky s jablky a skořicí Rychlé a chutné večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Roštěnky na hořčici

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web