Autor:

Roštěnky na hořčici

Snadné
Ingredience
Hovězí roštěná 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice plnotučná  
Hladká mouka  
Sádlo 2 lžíce
Cibule 1 ks
Chleba 1 plátek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Na sádle mírně osmažíme nakrájenou cibuli a opečeme plátky roštěnky dost rychle tak, aby se cibulka moc nespálila (trochu spečená nevadí). Vrátíme všechny roštěnky, podlijeme a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme krajícem chleba - z chleba je nejdůležitější kůrčička. Omáčku provaříme. Pokud je moc řídká, tak ji buď vydusíme nebo přidáme trochu hladké mouky rozmíchané ve vodě.

Podáváme s rýží nebo knedlíky a sladkokyselými okurkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Roštěnky na hořčici

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web