Autor:

Rock 'n' Roll to panna

Ingredience
Vepřová panenka  
Ementál  
Pórek  
Francouzská hořčice  
Slunečnicový olej  
Pepř mletý
zelený ve slaném nálevu
 
Smetana  
Minutková šťáva  
Česnek  
Salám
lovecký
 
Sojová omáčka  
Grilovací koření  
Koření
pepřové
 
Rock 'n' Roll to panna

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Připravíme si celou panenku - tím myslím maso, špikovacím nožem doprostřed prořízneme díru a promažeme jí hořčicí, dále do ní vložíme na proužky nakrájený lovecký salám, ementál, pórek, které jsou jemně okřeněny pepřovým kořením. Na vrch okořeníme steakovým kořením. Dáme péct do trouby.
Mezi tím si připravíme omáčku k této dobrotě: česnek nakrájený na plátky necháme jemně zesklovatět na rozpáleném oleji, přidáme zelený pepř a zalijeme již připravenou minutkovou šťávou, přidáme smetanu a dochutíme sojovkou. Když je panenka dopečená, což trvá asi 20 minut. Vyjmeme jí z trouby a nakrájíme na plátky.
Podáváme přelité připravenou omáčkou a servírujeme s opečenými bramborami nebo s přílohou, která si myslíte, že je více vhodná.
Každopádně vám doporučuji tento recept vyzkoušet, protože toho rozhodně nebudete litovat. Přeji dobrou chuť a spoustu skvělých zážitků při přípravě

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 3x)
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Rock 'n' Roll to panna

Komentáře

  1. Martin Myšák   28.09.2006 | 10:12 | reagovat | závadný

    Vypadá to super, jdu dokoupit pár věcí a pustim se do toho. Pak napíšu jaký to bylo, ale věřim že super!!!!

  2. Hana P.   24.09.2006 | 19:41 | reagovat | závadný

    Pane Jiroute, vy jste kuchař GENIUS. Váš recept opět ráda vyzkouším.

  3. martin jirout   23.09.2006 | 0:17 | reagovat | závadný

    ne minutková šťáva se nedá nahradit kostkou bujónu ale můžete to zkusit a napište mi prosím co vám z toho vzniklo ....jinak jak říká reklama na pribiňáček ...-originál je jen jeden....

  4. Ivana Přikrylová   22.09.2006 | 11:07 | reagovat | závadný

    Dá se minutková šťáva nahradit masovou bujónovou kostkou rozpuštěnou ve vodě? Co je pepřové koření? Já znám jen sáček se čtyřmi druhy pepře, které si před použitím rozdrtím. Bude to asi dost pepřovaté, steakové koření je rovněž z pepřem. Jak se říká: " Kmotře Petře nepřepepři toho vepře"

  5. martin jirout   22.09.2006 | 0:39 | reagovat | závadný

    minutková šťáva se dá koupit jako dehydrát což je chuťově velice fajn nebo si jí můžete vyrobit jakožto výpek z kostí s divokým kořením zahuštěný solamylem nebo jiným bramborovým škrobem

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web