Autor:

Řízečky v košilce

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety
nebo kuřecí prsa
4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Brambory 1/2 kg
Vejce 1 ks
Hladká mouka 20 g
Sýr 50 g
Rostlinný olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Oloupané brambory nastrouháme najemno, osolíme, opepříme, přidáme vejce, mouku a sýr. Maso naklepeme, osolíme a opepříme a zprudka opečeme na pánvi po obou stranách 4 minuty. Opečené maso namočíme v těstě a usmažíme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Řízečky v košilce

Komentáře

  1. Alena H.   15.01.2008 | 12:38 | reagovat |

    Nejlépe zeleninový salát

  2. Janka   14.01.2008 | 15:12 | reagovat |

    Vypadá to výborně, dáváte k tomu ještě nějakou přílohu?

  3. Ifuška   10.01.2008 | 8:26 | reagovat |

    To vypadá super, kdybych nebyla v práci, hned to vyzkouším. Tak zkusím až doma. Ifuška

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web