Autor:

Řízečky v košilce

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety
nebo kuřecí prsa
4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Brambory 1/2 kg
Vejce 1 ks
Hladká mouka 20 g
Sýr 50 g
Rostlinný olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Oloupané brambory nastrouháme najemno, osolíme, opepříme, přidáme vejce, mouku a sýr. Maso naklepeme, osolíme a opepříme a zprudka opečeme na pánvi po obou stranách 4 minuty. Opečené maso namočíme v těstě a usmažíme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Odpalované pusinky s pomerančovým krémem Kouzelné plody citrusů Články z

Komentáře k receptu: Řízečky v košilce

Komentáře

  1. Alena H.   15.01.2008 | 12:38 | reagovat |

    Nejlépe zeleninový salát

  2. Janka   14.01.2008 | 15:12 | reagovat |

    Vypadá to výborně, dáváte k tomu ještě nějakou přílohu?

  3. Ifuška   10.01.2008 | 8:26 | reagovat |

    To vypadá super, kdybych nebyla v práci, hned to vyzkouším. Tak zkusím až doma. Ifuška

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web