Řízečky v košilce

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety nebo kuřecí prsa
    • sůl
    • pepř mletý
    • 0,5
      kg brambory
    • 1
      ks vejce
    • 20
      g hladká mouka
    • 50
      g sýr
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupané brambory nastrouháme najemno, osolíme, opepříme, přidáme vejce, mouku a sýr. Maso naklepeme, osolíme a opepříme a zprudka opečeme na pánvi po obou stranách 4 minuty. Opečené maso namočíme v těstě a usmažíme dozlatova.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Alena H.
    Alena H. |

    15. 1. 2008 12:38

    Nejlépe zeleninový salát

  • Janka
    Janka |

    14. 1. 2008 15:12

    Vypadá to výborně, dáváte k tomu ještě nějakou přílohu?

  • Ifuška
    Ifuška |

    10. 1. 2008 08:26

    To vypadá super, kdybych nebyla v práci, hned to vyzkouším. Tak zkusím až doma. Ifuška