Autor:

Polévka z jater

Střední
Ingredience
Vepřová játra 300 g
Mrkev 2 ks
Cibule 1 ks
Celer 1 ks
Masox 2 kostka
Vegeta 1 lžička
Voda 2,5 l

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Všechny ingredience dame vařit na 45 minut, potom játra vyjmeme a zeleninu nakrájíme na drobné kostičky, vložíme zpět do polévky. Přidáme zvlášť uvařené vlasové nudle. Dle chuti osolíme a opepříme. Můžeme přidat zelenou petrželku nebo cibulku dle libosti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 1x)
Reklama
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Polévka z jater

Komentáře

  1. Věra Děrgelová   31.01.2009 | 10:58 | reagovat | závadný

    já bych je nakrájela též na kostičky a dala zpátky, no nevypadá to špatně.

  2. Irena Klasová   27.01.2009 | 12:29 | reagovat | závadný

    Ty játra zřejmě vložíme zpět do polévky i se zeleninou, jak jsem to pochopila já.

  3. A B   26.01.2009 | 19:39 | reagovat | závadný

    prosím - a s těma játrama uděláme co???

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web