Autor:

Polévka z jater

Střední
Ingredience
Vepřová játra 300 g
Mrkev 2 ks
Cibule 1 ks
Celer 1 ks
Masox 2 kostka
Vegeta 1 lžička
Voda 2,5 l

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Všechny ingredience dame vařit na 45 minut, potom játra vyjmeme a zeleninu nakrájíme na drobné kostičky, vložíme zpět do polévky. Přidáme zvlášť uvařené vlasové nudle. Dle chuti osolíme a opepříme. Můžeme přidat zelenou petrželku nebo cibulku dle libosti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Reklama
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Polévka z jater

Komentáře

  1. Věra Děrgelová   31.01.2009 | 10:58 | reagovat |

    já bych je nakrájela též na kostičky a dala zpátky, no nevypadá to špatně.

  2. Irena Klasová   27.01.2009 | 12:29 | reagovat |

    Ty játra zřejmě vložíme zpět do polévky i se zeleninou, jak jsem to pochopila já.

  3. A B   26.01.2009 | 19:39 | reagovat |

    prosím - a s těma játrama uděláme co???

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web