Krekry s krémem z telecích jater

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g paštika Z telecích jater
    • 15
      ks krekry
    • 2
      lžíce pomerančová šťáva
    • 25
      g pistácie Jádra
    • 150
      g rajčata Malá
    • hlávkový salát Několik listů
    • petrželka Na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Paštiku smícháme s pomerančovou šťávou. Polovinu pistácií jemně nasekáme a vmícháme do paštiky. Takto připraveným krémem naplníme sáček s hvězdicovou trubičkou a krém jemně nastříkáme na 12 krekrů. Rajčata a zbylé krekry rozčtvrtíme. Játrový krém ozdobíme čtvrtkou rajčete a čtvrtkou krekru. Salát opereme a necháme dobře okapat.
2
Na každý talíř naaranžujeme tři obložené krekry, salát a zbylé čtvrtky rajčat. Zbytek pistáciových oříšků nasekáme nahrubo, obložené krekry jimi posypeme a podáváme ozdobené omytou petrželkou.
Zařazení: Maso Telecí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.