Autor:

Polévka s nivou a klobásou

Střední
Ingredience
Mrkev
3-4
4 ks
Petržel 2 ks
Cibule  
Brambory  
Klobása
(Nejlépe nějaká pikantní)
 
Zakysaná smetana  
Sýr Niva  
Masox  
Olej  
Polévka s nivou a klobásou

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Nastrouháme všechnu zeleninu, včetně cibule. Klobásu nakrájíme. To vše restujeme na trošce oleje, dokud nám zelenina nezhnědne. Občas podlijeme. Poté přidáme nakrájené brambory, masox a zalijeme vodou. Povaříme, a poté co jsou brambory vařené, přidáme kysanou smetanu a máme hotovo. Nivu dáme do talířů až při samotném servírování, neměla by se totiž úplně rozpustit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Reklama
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Polévka s nivou a klobásou

Komentáře

  1. KaRa   20.03.2013 | 22:30 | reagovat |

    Skvělá...

  2. ja   23.06.2012 | 15:34 | reagovat |

    Brambor neni zelenina?

    co ja ted budu delat s nastrouhanou zeleninou vsetne brambor!!!

    1. Petr   23.03.2013 | 21:06 | reagovat |

      :-D

    2. pája   16.05.2013 | 19:08 | reagovat |

      já bych to uvařila i tak, akorát se Vám to těmi nastrouhanými bramborami drobek zahustí :-) jinak brambory jsou okopanina ;-) krásný den.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web