Autor:

Polévka alpských pastevců

Střední
Ingredience
Brambory 400 g
Cibule 100 g
Mrkev 100 g
Ředkvička 100 g
Pórek 100 g
Máslo 100 g
Špenát 60 g
Fazole 60 g
Makaróny 60 g
Vývar 2 l
Mléko 1/2 l
Smetana 0,2 l
Sýr 100 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Očištěné brambory a zeleninu nakrájíme nahrubo. Vše zpěníme na másle, zalijeme vývarem, přidáme předem namočené fazole, kousky zmrzlého špenátu, okořeníme a na mírném ohni vaříme asi 45 minut.

Poté vmícháme na kousky nalámané makaróny, mléko a vaříme dalších 10 minut. Dochutíme. Před podáváním doplníme smetanou a strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Polévka alpských pastevců

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web