Autor:

Polévka alpských pastevců

Střední
Ingredience
Brambory 400 g
Cibule 100 g
Mrkev 100 g
Ředkvička 100 g
Pórek 100 g
Máslo 100 g
Špenát 60 g
Fazole 60 g
Makaróny 60 g
Vývar 2 l
Mléko 1/2 l
Smetana 0,2 l
Sýr 100 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Očištěné brambory a zeleninu nakrájíme nahrubo. Vše zpěníme na másle, zalijeme vývarem, přidáme předem namočené fazole, kousky zmrzlého špenátu, okořeníme a na mírném ohni vaříme asi 45 minut.

Poté vmícháme na kousky nalámané makaróny, mléko a vaříme dalších 10 minut. Dochutíme. Před podáváním doplníme smetanou a strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Čokoládové koláčky s želé Čajové pochutnání Články z

Komentáře k receptu: Polévka alpských pastevců

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web