Autor:

Pohankové lečo

Střední
Ingredience
Pohanka 150 g
Cibule 120 g
Paprika 150 g
Rajčata 150 g
Uzené tofu 100 g
Olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Přebranou a promytou pohanku necháme nabobtnat, jemně nakrájenou cibuli podusíme na směsi oleje s vodou, přidáme pohanku s trochou vody, nakrájené papriky a rajčata, osolíme a několik minut před koncem vaření vmícháme na kostičky nakrájené uzené tofu. Podáváme s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Farfalle s grilovanou paprikou Špagety, penne i farfalle - zamilujte se do těstovin! Články z

Komentáře k receptu: Pohankové lečo

Komentáře

  1. Anonym   27.08.2007 | 10:10 | reagovat |

    Pohanku do rajčatovo-paprikovýho mišmaše na cibulce a s ČESNEKEM přidávám taky, bez bobnání. Sýr být může, ale nemusí.

  2. Ivana   26.08.2007 | 10:46 | reagovat |

    je to moc dobré, jen jsem neměla tofu sýr tak jsem použila uzenou cihlu

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web