Autor:

Pohankové lečo

Střední
Ingredience
Pohanka 150 g
Cibule 120 g
Paprika 150 g
Rajčata 150 g
Uzené tofu 100 g
Olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Přebranou a promytou pohanku necháme nabobtnat, jemně nakrájenou cibuli podusíme na směsi oleje s vodou, přidáme pohanku s trochou vody, nakrájené papriky a rajčata, osolíme a několik minut před koncem vaření vmícháme na kostičky nakrájené uzené tofu. Podáváme s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pohanková kaše s brusinkami Jezte celý den fit&slim! Články z

Komentáře k receptu: Pohankové lečo

Komentáře

  1. Anonym   27.08.2007 | 10:10 | reagovat | závadný

    Pohanku do rajčatovo-paprikovýho mišmaše na cibulce a s ČESNEKEM přidávám taky, bez bobnání. Sýr být může, ale nemusí.

  2. Ivana   26.08.2007 | 10:46 | reagovat | závadný

    je to moc dobré, jen jsem neměla tofu sýr tak jsem použila uzenou cihlu

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web