Pohankové lečo

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g pohanka
    • 120
      g cibule
    • 150
      g paprika
    • 150
      g rajčata
    • 100
      g uzené tofu
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Přebranou a promytou pohanku necháme nabobtnat, jemně nakrájenou cibuli podusíme na směsi oleje s vodou, přidáme pohanku s trochou vody, nakrájené papriky a rajčata, osolíme a několik minut před koncem vaření vmícháme na kostičky nakrájené uzené tofu. Podáváme s pečivem.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    27. 8. 2007 10:10

    Pohanku do rajčatovo-paprikovýho mišmaše na cibulce a s ČESNEKEM přidávám taky, bez bobnání. Sýr být může, ale nemusí.

  • Ivana
    Ivana |

    26. 8. 2007 10:46

    je to moc dobré, jen jsem neměla tofu sýr tak jsem použila uzenou cihlu