Autor:

Podmáslový chléb

Střední
Ingredience
Podmáslí 375 g
Sůl 2 lžička
Cukr 1/2 lžička
Mouka
Žitná chlebová
100 g
Grahamová mouka 150 g
Hladká mouka 250 g
Kmín 2 lžička
Drcený kmín 1 lžička
Sušené droždí
Francouzské
5 g
Podmáslový chléb

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně

Ingredience vložit do pekárny v uvedeném pořadí, droždí vsypat do mouky tak, aby se nedotýkalo tekuté části. V pekárně ETA zapnout program TOUSTOVÝ.

Je možné přidat libovolná semínka (lněné, sezamové, slunečnice, dýně) po zaznění signálu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Podmáslový chléb

Komentáře

  1. martina   03.03.2013 | 19:47 | reagovat | závadný

    Tento chleba jsem pekla poprvé minulý týden a všem nám moc chutnal. Pekla jsem v normální troubě. Doporučuji, ;-)

  2. klára   25.11.2012 | 14:53 | reagovat | závadný

    prosím vás, šel by ten chleba upéct i bez pekárny? Klasicky v plynové troubě? Děkuji :-)

  3. Kateřina Kučerová   05.12.2008 | 21:44 | reagovat | závadný

    Chleba je výborný,neměla jsem žitnou mouku,tak jsem dala 200 grahamové a 300 hladké,první vyzkoušený v nové pekárně-byl výborný,jen se po něm zaprášilo,dávám 1,díky

  4. Tereza J.   07.10.2008 | 19:51 | reagovat | závadný

    Chlebík je veľmi dobrý, chutil nám. Len už klasicky dávam čerstvé droždie, ale to na veci nič nemení. Je to za 1 :)))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web