Podmáslový chléb

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 375
      g podmáslí
    • 2
      lžička sůl
    • 0,5
      lžička cukr
    • 100
      g mouka Žitná chlebová
    • 150
      g grahamová mouka
    • 250
      g hladká mouka
    • 2
      lžička kmín
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 5
      g sušené droždí Francouzské

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ingredience vložit do pekárny v uvedeném pořadí, droždí vsypat do mouky tak, aby se nedotýkalo tekuté části. V pekárně ETA zapnout program TOUSTOVÝ.
2
Je možné přidat libovolná semínka (lněné, sezamové, slunečnice, dýně) po zaznění signálu.
Zařazení: Zdravě i chutně

Komentáře k receptu

  • martina
    martina |

    3. 3. 2013 19:47

    Tento chleba jsem pekla poprvé minulý týden a všem nám moc chutnal. Pekla jsem v normální troubě. Doporučuji, ;-)

  • klára
    klára |

    25. 11. 2012 14:53

    prosím vás, šel by ten chleba upéct i bez pekárny? Klasicky v plynové troubě? Děkuji :-)

  • Kateřina Kučerová
    Kateřina Kučerová |

    5. 12. 2008 21:44

    Chleba je výborný,neměla jsem žitnou mouku,tak jsem dala 200 grahamové a 300 hladké,první vyzkoušený v nové pekárně-byl výborný,jen se po něm zaprášilo,dávám 1,díky

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    7. 10. 2008 19:51

    Chlebík je veľmi dobrý, chutil nám. Len už klasicky dávam čerstvé droždie, ale to na veci nič nemení. Je to za 1 :)))