Autor:

Podmáslový chléb - moc dobrý

Ingredience
Podmáslí 150 ml
Mléko 330 ml
Rostlinný olej 2 lžíce
Ocet 1 lžíce
Sůl 2 lžička
Cukr 1 lžička
Drcený kmín 2 lžička
Žitná chlebová mouka 120 g
Hladká mouka 380 g
Sušené droždí 1,5 lžička
Podmáslový chléb - moc dobrý

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Vložíme do pekárničky v uvedeném pořadí, zapneme program základní, velikost II, kůrka tmavá. Tento chlebík je opravdu výborný.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 15 x
2+
4.47 15 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 15x)
(Ne)bezpečná exotika. Jak ovoce vybírat a skladovat? Články z

Komentáře k receptu: Podmáslový chléb - moc dobrý

Komentáře

  1. Marketa.A85   13.02.2015 | 18:17 | reagovat | závadný

    Nemá chybu!!! :-) Jen se musí přidat trošku mouky navíc, nebo dát o 20-30 ml méně kefíru/mléka, ale opravdu je skvělý..

  2. Iveta Janatová   21.09.2009 | 8:02 | reagovat | závadný

    Skvělé!!!!Dala jsem více podmáslí(200ml)a mléka jen(300ml)jinak stejně všeho.Ještě teplý jsem ho nařízla a opravdu svělé,dá se jíst i bez namazání jen tak na sucho, on suchý tedy není.Hned druhý den peču znovu ,protože už nezbyl žádný.

  3. Dagmar Žáková   23.08.2009 | 11:02 | reagovat | závadný

    Chleba vynikající,ale musela jsem hodně dosypávat mouku.těsto bylo příliš řídké.Příště dám rovnou méně mléka.

  4. Regina Krákorová   31.07.2008 | 22:09 | reagovat | závadný

    Zdravím,prosím Vás, nevím, kde jsem udělala chybu,ale těsto bylo při hnětení velmi řídké, přidala jsem mouku, též ovesné vločky a různá semínka, přesto chlebík málo vyběhl, chuťově sice vynikající, ale mazlavý. Zdálo se mi hned podle receptu že je tam moc tekutin, ale když byl tak vychválen, pustila jsem se do něj.Tak jestli někdo víte, kde by mohl být zakopaný pes, prosím poraďte. Moc děkuji.

  5. milena kubikova   20.03.2008 | 23:14 | reagovat | závadný

    v podstate uz peciem iba tento, pridavam do neho podla chute raz cesnakovy granulat, inokedy susenu cibulu, alebo slnecnicove semena...zakazdym chuti inak a je to chlieb, ktory sa bezproblemov kraja bez mrvenia . je skvely.

1 2 3 4 ... 6 ... 9 ... 11 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web