Autor:

Plněné papriky brynzou

Snadné
Ingredience
Paprika
oloupaná
4 ks
Bryndza 300 g
Žloutek 1 ks
Česnek  
Hladká mouka  
Olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Z oloupaných (klasicky) paprik odstraníme vnitřek se semínky a naplníme náplní. Obalíme v mouce a smažíme na oleji.
Náplň: smícháme brynzu, žloutek, česnek dle chuti.

Podáváme s bagetkou, tousty a salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Plněné papriky brynzou

Komentáře

  1. Katka Peuka   08.02.2007 | 21:30 | reagovat |

    Mužete mi někdo říct jak to smažíte???já se právě snažila osmažit papriku plněnou balkanským sýrem s vejcem a všechno teklo, peklo se a smrdělo,pomoc!!!!

  2. Airan Novakova   13.01.2006 | 14:55 | reagovat |

    Ja to znam z Balkanu, jen misto brinzy davame balkansky syr a cela vejce. Je to vyborne, lehke a chutne. Pavli, diky za pripomenuti, dlouho jsem to nedelala a uz mam napad na veceri:-))

  3. Tereza Jarčušková   13.01.2006 | 12:56 | reagovat |

    Tak toto poznám a je to výnikajúce.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web