Pivní buřty

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 8
45 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 10
      ks buřty
    • 1
      plechovka pivo - černé
    • cibule
    • 1
      sklenice kečup - jemný
    • 10
      ks feferonka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Buřty nařízneme a vložíme plátek cibule a jednu feferonku.
2
Naskládáme do pekáčku zalijeme kečupem a pivem.
3
Ve vyhřáté troubě pečeme tak dlouho, až omáčka trochu zhoustne.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Karolina Ticha
    Karolina Ticha |

    25. 3. 2005 20:02

    Tyhle buřty miluje cela naše rodinka i široke okoli, je to zradylko.

  • Evča
    Evča |

    3. 3. 2005 14:10

    Naše rodina vaří tento recept už asi 10 let, do buřtíku udělám tak 3-4 zářezy a do nich dám kromě cibule ještě sterilovanou papriku a posypu mletou paprikou. Je to pochutnáníčko.

  • Jirka
    Jirka |

    24. 1. 2005 11:52

    Když se přidá ještě Nové koření a Bobkový list....mňam

  • HANKA
    HANKA |

    16. 1. 2005 07:03

    Výborný recept,dělala jsem je v remosce,moc dobré.

  • M. D.
    M. D. |

    13. 1. 2005 12:16

    ... a co česnek? vložte na drobno nakrajený do buřtů ... a cca 10 min před koncem posypejte syrem .... wooooooow

  • M. P.
    M. P. |

    28. 12. 2004 11:28

    Já jsem tyto buřtíky jedla u kamarádky a ta k nim přídává spoustu cibule, červené i zelené papriky a rajčata. Bylo to pošušňáníčko.

  • Iva P.
    Iva P. |

    15. 11. 2004 17:10

    Já přidávám ještě do každého buřtíku půl podélně rozkrojené kyselé okurky.Je to taky dobré.Zkuste to.

  • Naďa B.
    Naďa B. |

    25. 10. 2004 11:09

    My jsme bramboroví - zkusila jsem jako přílohu brambory a omáčkou je polila - a byla to veliká dobrota. Buřty jsem ke konci pečení pokladla tvrdým sýrem i nivou a zapekla - oboje bylo výborné.

  • Lubor
    Lubor |

    17. 10. 2004 18:43

    Taky přidávám papriky, je to pak špica!

  • M P
    M P |

    17. 8. 2004 15:21

    No, a co paprika??? Buřty na pivě nez papriky? A 1 sklenka kečupu? ...na jeden pekáč jeden menší kečup, 1 zelenou papriku, 1 červenou papriku, hodně cibule, samozřejmě pepř a černé pivo. Nesolíme! Zalijeme jen kečupem, půlkou piva a dáme péct. Cca po půl hodině odklopíme a doléváme pivo. Doba přípravy cca 50min! Podle libosti se tahle bašta připravuje i velice pikantní, samozřejmě feferonkama. Váš specialista Buřt on beer

  • Anonym
    Anonym |

    6. 6. 2004 07:12

    Já to znám trochu jinak. Místo feferonky plátek anglické slaniny.

  • L. S.
    L. S. |

    26. 5. 2004 19:51

    Je to opravdu výborné a rychlé jídlo, přidávám ještě hodně cibule okolo.

  • Klokan S
    Klokan S |

    26. 5. 2004 07:19

    Jednoduchý a výborný recept, který kdysi uvedl Přemek Podlaha v pořadu Receptář nejen na něděli ! :-))