Buřty na pivu IV.

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 9
20 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • buřty
    • cibule
    • česnek
    • majoránka
    • sojová omáčka
    • pivo - černé
    • kečup - jemný
    • hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Buřty oloupeme, podélně nakrojíme, oloupanou cibuli rozkrojíme napůl a nakrájíme na plátky. Do buřtů dáme lžičku plnotučné hořčice a plátek cibule. Takto připravené buřty vložíme do pekáčku a dáme do předehřáté trouby lehce opéct cca tak 10 minut.
2
Nyní s připravíme omáčku: smícháme černé pivo s kečupem - kolik piva, tolik kečupu, přidáme rozmačkaný česnek (já dávám tak na litr směsi piva a kečupu půl hlavičky), majoránku a zastříkneme jemně sojovou omáčkou (ještě dávám pro vylepšení na kolečka nakrájenou a osmaženou pikantní klobásu), řádně promícháme a vlijeme do pekáčku na buřty. Pečeme v troubě 30-40 minut.
Zařazení: Maso Uzeniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jarkoo
    jarkoo |

    26. 2. 2016 19:34

    Dobrá rychlovka. Přidala jsem ještě trochu strouhaného sýra a výsledek byl super.

  • jarkoo
    jarkoo |

    26. 2. 2016 19:34

    Dobrá rychlovka. Přidala jsem ještě trochu strouhaného sýra a výsledek byl super.

  • Já
    |

    30. 9. 2015 00:57

    Jdu do toho.

  • pan Votava
    pan Votava |

    31. 5. 2015 17:15

    Dobrý den nepoužívejte vícestupňová piva - používáme černého Kozla a výsledek je perfektní. :-)

  • Atilla
    Atilla |

    24. 4. 2015 21:27

    Jednou za čas to není špatný nápad. Levné a celkem chutné. Já zkombinovala kečup s loupanými rajčaty 2/3 a černé pivo, plus jsem to proložila zbylou cibulí.

  • Libor
    Libor |

    2. 4. 2015 18:51

    Sklenici leča, rajský protlak, malou konzervu žampionů, feferonky dle chuti, flašku černého piva a místo buřtů taliány. Kdo neochutnal, neví, o co se připravuje.

  • Libor
    Libor |

    2. 4. 2015 16:09

    Sklenička leča, jeden malý protlak, malá plechovka žampionů, feferonky, jedno černé pivko a místo buřtů tak 6 taliánů. Kdo nezkusil, neví o co přichází.

  • ShreCzech
    ShreCzech |

    16. 3. 2015 14:59

    Levny, rychly, jednoduchy

  • Tomáš
    Tomáš |

    25. 2. 2015 18:24

    Česnek...

  • pan
    pan |

    21. 1. 2015 11:53

    Jakto ze sem to mel trosku nahorkly? :D jinak vyborny

  • Jirka
    Jirka |

    16. 1. 2015 15:20

    paráda"

  • Jiříček
    Jiříček |

    16. 1. 2015 15:16

    Dnes se to udělalo a hned to zmizlo,paráda,lepší než od Pohlraicha.

  • Monča Valentová
    Monča Valentová |

    23. 4. 2014 19:42

    Super! Dala jsem všechno, +čili a hořčici :-) na vršejk jsem položila plátkový sýr :-) Výborný :-) od teď jiné buřty na pivu dělat nebudu :-)

  • sarka rudlova
    sarka rudlova |

    26. 10. 2010 17:09

    Dobré, sice buřty a uzeniny moc nemusím, ale jednou za čas mě přepadne chuť, tak si dělám tohle...Nedávám ale majoránku.