Mňam buřty

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg oloupané buřty (Točený salám)
    • 3
      lžíce ocet
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      lžíce hořčice plnotučná
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 4
      lžíce worcestrová omáčka
    • 0,5
      lžíce kari
    • 1
      špetka paprika - sladká
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 8
      lžíce voda
    • 4
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Suroviny svaříme na hladkou omáčku, buřty nebo točený salám nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka. Do sklenice prokládáme buřty, omáčku, cibuli. Uložíme do lednice, kde nám vydrží i měsíc. Je to výborná rychlovka a hlavně - vždy při ruce.
Zařazení: Maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Karin
    Karin |

    29. 11. 2016 19:03

    Neměl by tam být ještě eidam a majonéza? Manža by si pak teprve počvachtal.

  • Pavla
    Pavla |

    21. 9. 2014 11:54

    Kolik lidi tolik chuti, nam burty moc nechutnali, bo kari prehlusilo veskerou chut a to ho mame jinak docela radi a domaci salaty take.

  • recepty73
    recepty73 |

    14. 9. 2014 17:50

    ..chybička se vloudila, ale ani netuším jak =-O ...v každém případě přidávám fotku, která sem patří, prosím o přidání k receptu a děkuji za upozornění ;-)

  • matkaroku
    matkaroku |

    14. 9. 2014 13:38

    Kde se vzala ta bílá barva?Hořčice,kečup,kari? Má tam být nějaká majonéza nebo je to fotka buřtů marinovaných?

  • Tryssh
    Tryssh |

    6. 3. 2014 14:36

    proboha lidi vy jste jak nake prasata ,žrat takove sračky :-$

  • recepty73
    recepty73 |

    18. 1. 2012 18:23

    ...doporučuji zkusit i marinované buřty :-P

  • sissy
    sissy |

    15. 11. 2011 17:27

    vydrželi jsme týden a byla to mňamka :)

  • recepty73
    recepty73 |

    21. 1. 2011 13:04

    ...dělám něco podobného a 3-4 dny na uležení bohatě stačí ;-) -párkový salát,uzeninový salát...... k jednomu jsem i přidával foto,ale ten nemůžu najít :-\ ...

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    21. 1. 2011 12:48

    Máte někdo vyzkoušeno,jak dlouho je dobré nechat buřty uležet nebo jste je vždy zblajzli do druhého dne.Mám je naložené od úterka,tak snad už by se daly o víkendu ochutnat.

  • Věra z DC
    Věra z DC |

    3. 8. 2007 12:27

    fakt dobrý ... druhý den už nezbylo.. příště musím udělat dvojitou dávku, abych věděla jak chutnají když se proleži aspoň 3 dny :-)) Doporučuji vyzkoušet.

  • Marcela Vrabcova
    Marcela Vrabcova |

    13. 2. 2005 16:47

    Udelala jsem to z deseti spekacku do tri zavarovacek a mesic rozhodne nevydrzi. Jedna sklenice padla hned druhy den a ty dalsi konce tydne nedoziji... Opravdu velka dobrota.