Perníčky III.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g hladká mouka
    • 300
      g moučkový cukr
    • 200
      g med
    • 150
      g máslo
    • 3
      ks vejce
    • 2
      lžička jedlá soda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny smícháme, vytvoříme hladké těsto. Necháme do druhého dne odležet zabalené v lednici, poté pečeme perníčky.
Zařazení: Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • Petra
    Petra |

    19. 11. 2012 10:20

    myslím si to samé

  • zooh
    zooh |

    10. 11. 2012 13:15

    Nechybí tam něco? Třeba perníkové koření? takhle to nebude mít žádnou chuť...

  • Zuzana Kordacova
    Zuzana Kordacova |

    3. 1. 2009 18:11

    Vaše perníčky jsou opravdu krásně nazdobené. Moc je chválím. Sama si se zdobením neumím moc poradit, potřebovala bych na to nějaké školení.Proto vám patří velká pochvala.

  • Hela -
    Hela - |

    7. 1. 2008 14:26

    Překrásně zdobené, ach jo, kdo umí, ten umí...

  • Iveta
    Iveta |

    1. 1. 2007 20:28

    Perníčky mi nejlépe změknou pokud se dají do plastové dózy , kde se uzavřou s rozkrojeným jablkem...fakt to zabare.Ale nesmí být v papírové krabici

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    20. 12. 2006 14:45

    Petro, zkuste perníčky hodit do lednice, tam je zaručeně vlhko a změknou.je třeba počítat s tím, že na suchém vzduchu nebudou s největší pravděpodobností za pár dní zase měkké.

  • Petra
    Petra |

    20. 12. 2006 09:20

    jak dlouho se musí nechat odležet? Zkoušela jsem totiž už 3 recepty a všechny dopadly katastrofálně. Každý sliboval, že změknou, ale nic. Děkuji.

  • Iveta
    Iveta |

    17. 12. 2006 10:10

    Perníčky vždy zdobím bílkovou polevou s cukrem a trochou citronu.Musí být hodně hustá.Krásné je také když se prvně zdobí bílou polevou a na ni se kraslí tenkým štětečkem čokoládou nebo potravinářskými barvičkami...chce to ale zručnost a trpělivost

  • Iveta
    Iveta |

    17. 12. 2006 10:07

    perníčky se vytahují ještě měkké, pečou se asi 7 minut, jakmile okraje změní barvu, vytahují se...může se do nich dát lžička až dvě perníkového koření...

  • Katerinka
    Katerinka |

    7. 12. 2006 14:23

    Jak dlouho se musi pect? Prave tedka je mam v troube a ty prvni mi pripadali jaksy suche. Cim je je nejlepsi zdobyt?

  • Anonym
    Anonym |

    4. 12. 2006 12:16

    a co koření to se nedává ??

  • Anonym
    Anonym |

    2. 12. 2006 22:17

    recept vypada jednoduse, jen netusim na jakou teplotu a jak dlouho se asi pernicky pecou?

  • Veronika Dvořáková
    Veronika Dvořáková |

    27. 11. 2006 16:06

    Tento recept je báječný jsem z něj nadšená.

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    27. 11. 2006 10:02

    Žádné koření?