Pečené uzené koleno

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks uzené koleno
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks bobkový list
    • 3
      ks nové koření
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks koření - argentina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Koleno opláchneme a dáme vařit pod pokličku s cibulí, česnekem a kořením. Když je maso měkké, tak ho vytáhneme a vykostíme. Vývar scedíme.
2
Vykoštěné maso položíme na pekáč a kůžičku rozřízneme na čtverečky. Posypeme argentinou, podlijeme vývarem a dáme péct do vyhřáté trouby, až je kůžička křupavá, asi na hodinku. Podle potřeby podléváme vývarem.
3
Ze zbytku vývaru máme polívečku s kroupama.
4
Podávame s knedlíkem a zelím nebo s chlebem, křenem a pivečkem.
Zařazení: Maso Uzené
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Valentina
    Valentina |

    8. 3. 2016 19:34

    Stredomorske sendvic — domacirecepty.info/obcerstveni/stredomorske-sendvic

  • Anastasiya
    Anastasiya |

    8. 3. 2016 19:33

    Susenky s predpovedi — domacirecepty.info/moucniky-a-dezerty/susenky-s-predpovedi-2

  • Vladka
    Vladka |

    19. 10. 2013 21:47

    Varila jsem pro sest chlapku a sklidila jsem poklonu. Vrele diky :-)

  • frantisek
    frantisek |

    21. 8. 2011 07:50

    na obrazku je nafocene koleno? syrove.

  • Fanda
    Fanda |

    7. 8. 2011 10:33

    ty seš ale piča ivano krčmova

  • Maagda
    Maagda |

    7. 5. 2011 09:11

    Omlouvám se, ale je to opravdu uzené koleno? Podle fotografií jako uzené vůbec nevypadá.

  • martin
    martin |

    17. 2. 2011 10:09

    ty si chytra O:-)

  • polmari
    polmari |

    12. 1. 2011 10:31

    Absolutně vynikající včetně polévky. Díky moc za recept.

  • Jindra Mansfeld
    Jindra Mansfeld |

    14. 9. 2008 14:06

    Je to božská mana

  • Ivana Krčmová
    Ivana Krčmová |

    19. 12. 2007 10:16

    Recept nevypadá špatně,ale pravopis autora ano.