Autor:

Pastašuta

Střední
Ingredience
Těstoviny
(Nejlépe mušle nebo kolínka)
500 g
Mleté maso
(Hovězí s vepřovým)
500 g
Kečup - jemný
Podle chuti
 
Cibule 1 ks
Rajský protlak 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  
Cukr  
Eidam sýr 250 g
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme do zlatova na trošce oleje, vařím na teflonu, tak toho tuku moc být nemusí, přidáme lžíci cukru a když se rozpustí přidáme mleté maso a 10 min. opékáme.

Mezitím postavíme vodu na uvaření těstovin, maso osolíme, opepříme, přidáme protlak, kečup a prolisovaný česnek a vše ještě chvilku povaříme, stačí tak 5 minut. Uvařené těstoviny scedíme a dáme do zapékací misky. Maso přidáme k těstovinám, pořádně promícháme a zasypeme nastrouhaným eidamem. Zapečeme 15 min. na 220 °C, aby se rozpekl eidam.

Malinká rada ještě na konec, těstoviny nikdy nevařím úplně do měkka, protože se dovaří ještě v troubě při zapékání.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Pastašuta

Komentáře

  1. Jana Novotná   10.01.2009 | 10:18 | reagovat | závadný

    Ne není to nijak originální recept někde opsaný, je to recept "co doma chuť navrhla" proto český název "Pastašuta"

  2. Antonia Trusková   10.01.2009 | 0:03 | reagovat | závadný

    Predpokladám, ze sa jedná o recept "Pasta asciutta".

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web