Autor:

Paprikové vepřenky

Střední
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Mléko
6-8
8 lžíce
Žemle  
Vejce  
Mletá paprika  lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule  
Hořčice  
Tmavý chléb  
Tuk  
Paprikové vepřenky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso opláchneme, nakrájíme na kousky a umeleme spolu s v mléce namočenou a vymačkanou žemlí. Směs smícháme s vejcem, solí, pepřem a paprikou. Z hmoty děláme navlhčenýma rukama malé placičky a po obou stranách je dozlatova opékáme v rozehřátém tuku.

Vepřenky podáváme na krajíčcích chleba potřených hořčicí a sypeme jemně nakrájenou cibilí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3+
3.5 2 5 1
Salát z pečených paprik a fazolí Suroviny pro horké léto Články z

Komentáře k receptu: Paprikové vepřenky

Komentáře

  1. Anonym   11.12.2005 | 12:03 | reagovat |

    Dle mého názoru jde o velice chutné jídlo. Dá se jíst i s vařeným bramborem, hořčicí (nejlepší je plnotučná) a cibulí. Kdo má rád trochu ostřejší pokrmy ať použije pálivou papriku. Děkuji za dobrý recept

    1. recepty73   02.06.2011 | 19:20 | reagovat |

      ...tak,tak ;-) :-P ...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web