Autor:

Paprikové vepřenky

Střední
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Mléko
6-8
8 lžíce
Žemle  
Vejce  
Mletá paprika  lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule  
Hořčice  
Tmavý chléb  
Tuk  
Paprikové vepřenky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso opláchneme, nakrájíme na kousky a umeleme spolu s v mléce namočenou a vymačkanou žemlí. Směs smícháme s vejcem, solí, pepřem a paprikou. Z hmoty děláme navlhčenýma rukama malé placičky a po obou stranách je dozlatova opékáme v rozehřátém tuku.

Vepřenky podáváme na krajíčcích chleba potřených hořčicí a sypeme jemně nakrájenou cibilí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3+
3.5 2 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Paprikové vepřenky

Komentáře

  1. Anonym   11.12.2005 | 12:03 | reagovat |

    Dle mého názoru jde o velice chutné jídlo. Dá se jíst i s vařeným bramborem, hořčicí (nejlepší je plnotučná) a cibulí. Kdo má rád trochu ostřejší pokrmy ať použije pálivou papriku. Děkuji za dobrý recept

    1. recepty73   02.06.2011 | 19:20 | reagovat |

      ...tak,tak ;-) :-P ...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web